iPhone XS

Benvingut a la gran pantalla

Presentem l’iPhone XS amb dues grandàries de pantalla Super Retina, inclosa la més gran que ha tingut mai un iPhone.

Face ID encara més ràpid. El xip més intel·ligent i amb major potència en un telèfon intel·ligent. I un revolucionari sistema de cambra dual. És tot el que et agrada de el iPhone. Però portat a l’extrem.

Més informació
mac air
mac air

MacBook Air

Torna el lleuger

El nostre Mac més popular ve carregat de raons per a enamorar-te una altra vegada. El nou MacBook Air és més fi i lleuger que mai i està disponible en plata, grisa espacial i or.

Incorpora una espectacular pantalla Retina, Touch ID, teclat d’última generació i trackpadForce Touch. La seva estructura està fabricada en alumini 100 % reciclatge, la qual cosa ho converteix en el Mac més ecològic fins avui.

Més informació
ipad-pro-12-11-gallery-1

iPad Pro

Tot nou. Tot pantalla. Tot potencia

Amb el seu nou disseny a tota pantalla, l’iPad Pro és una finestra màgica que pots sostenir com tu vulguis i fa tot el que necessitis.

Usa Face ID per a desbloquejar l’iPad Pro, accedir a apps i pagar, simplement amb el teu somriure.

Més informació
ipad-pro-12-11-gallery-1

Reinventat per a renovar-te

Presentem l’Apple Watch Sèries 4. Redissenyat per dins i per fora per a mantenir-te més actiu, més sa, més prop de tot el que t’importa. I ara amb connexió mòbil.

La pantalla més gran mai vista en un Apple Watch. Nou sensor elèctric de freqüència cardíaca. Digital Crown redissenyada amb resposta háptica. El Apple Watch Sèries 4 és totalment recognoscible i totalment nou, és un abans i un després en el que un rellotge pot arribar a ser.

Més informació

T'agradaria treballar amb nosaltres?

Envia’ns el teu currículum!

Enviar

FINANCIACIÓ

T’oferim poder finançar la teva compra còmodament des de 3 mesos fins a 30 mesos. Tu decideixes els terminis de pagament o la quota mensual que vulguis cobrir. A partir de 300€. Sense més.

ASSEGURANÇA

La nostra assegurança és un sistema de protecció del teu equip davant qualsevol tipus de trencament, vessament de líquids, temperatures, sobretensions i robatori. Tot això sense franquícia i 1 mes gratuït de prova.

PLAN RENOVA

Valora el teu actual dispositiu i calcula el seu valor, tant si és d’Apple com de qualsevol altre fabricant. Amb això, obtindràs una bonificació en la compra del teu nou equip Apple.