Estàs pensant a utilitzar la tecnologia Apple en la teva empresa?

Fes-nos un buit en la teva agenda i t’expliquem com els productes Apple s’integren en els negocis actuals, milloren la productivitat, redueixen possibles bretxes de seguretat, estenen les opcions de mobilitat corporativa i integren les aplicacions empresarials.

La nostra divisió eMazing Empreses compta amb experts especialistes per a definir, assessorar, desenvolupar, implantar, integrar, formar i mantenir les teves necessitats IT.

Oferim fórmules de renting evolutiu per a mantenir el teu CAPEX / OPEX i fins i tot opcions de leaseback. Consulta’ns.

Renting per a empreses

Si ets empresa , eMazing posa a la teva disposició un sistema de renting evolutiu perquè puguis finançar la compra dels teus equips i renovar els teus equips informàtics al venciment, mantenint els costos operatius de la teva empresa ben fitats i afavorint la renovació tecnològica.

El renting evolutiu permet incorporar el cost dels equips informàtics a adquirir al renting ja contractat amb anterioritat, mitjançant una revisió de la quota mensual i amb el període d’amortització desitjat, normalment entre 2 i 5 anys.
Per a fer un estudi previ de renting evolutiu l’empresa haurà de justificar almenys 3 anys d’activitat.

Demani’ns informació i un consultor especialitzat es posarà en contacte amb vostè per a oferir-li la millor fórmula de finançament.