Programa de Inscripció de Dispositius Apple (DEP)

¿Què és DEP? 

 

El DEP – Device Enrollment Program dd’Apple és el programa que permet la inscripció i registre de dispositius Apple en un MDM (plataforma de gestió de dispositius mòbils) , per a facilitar el desplegament i implantació de forma automatitzada i segura d’aquests. a. c. s. permet implantar i administrar fàcilment dispositius iPad, iPhone, iPod i Mac en empreses i institucions . Els equips han d’haver estat comprats a eMazing o un altre distribuïdor autoritzat en el programa.

DEP permet aplicar la configuració i polítiques de MDM als dispositius Apple. Això es produeix automàticament durant la configuració inicial quan el dispositiu s’activa per primera vegada.

DEP simplifica els processos dels departaments de IT i per a l’usuari final sense que hagi de fer pràcticament res.

Quins dispositius puc registrar?

Els dispositius d’Apple: iPad, iPhone, iPod i Mac poden inscriure’s en DEP si han estat comprats a eMazing o un altre distribuïdor autoritzat a partir de Març de 2011.

Quins requisits hi ha per a inscriure’s?

Per a registrar la teva empresa en Apple DEP i gestionar els teus dispositius, hauràs de seguir diversos passos :

  1. crear un Apple ID per a accés corporatiu d’administrador al portal.
  2. un número DUNS  de Dun&Bradstreet com a identificador únic de la teva empresa.
  3. persona de contacte dins de l’organització amb responsabilitat per a verificació, acceptació de termes i condicions del servei.

Per a empreses, pots realitzar la teva inscripció en Apple Business Manager aquí

Per a centres educatius, pots realitzar la teva inscripció en Apple School Manager aquí

Com es registren els dispositius?

El registre dels dispositius iMac, iPad i iPhone es registren a través de eMazing sota petició formal de l’empresa / institució.

Per a completar la solució de gestió de dispositius, és necessari que l’empresa /institució compti amb un MDM (Mobile Device Management) que és el sistema que efectua la configuració específica del dispositiu, la seva supervisió i control. DEP actua en la fase inicial de configuració del dispositiu conjuntament amb l’eina MDM.

Amb aquestes eines, podràs inscriure els teus dispositius existents en a. c. s. agregant el Reseller ID ( AF64A60 ) en el teu portal i verificant amb el nostre gestor la teva alta satisfactòria.

 

Per a més informació, consulti’ns o revisi la Guia DEP